Arkiv for fjernsynet

"Dårligt Nyt" er tilbage med en ny dosis frygt og bekymringer.

DR2 byder på en ny omgang frygt og bekymringer med satireshowet "Dårligt Nyt" hvor værten Anders Lund Madsen giver et aktuelt indblik i ugens globale elendighed.

"Lyden af Lørdag" søger publikum.

Optagelserne til det nye TV2 sangshow "Lyder af Lørdag" med Nikolaj Steen som vært er i fuld gang. Holdkaptajnerne er Clemens & Rasmus Nøhr

Stjerner på væggen

Kom med i studiet som publikum når TV 3 starter optagelserne til det nye underholdningsprogram - Stjerner på Væggen - med Pelle Hvenegaard som vært.

TV 2 byder indenfor til ny omgang Rundt på gulvet med Lars Hjortshøj som vært.

Nu kan du komme med i studiet når TV 2 starter optagelserne til ny sæson af underholdningsprogrammet - Rundt på gulvet.

Bliv publikum til DR 2 showet "Søndag Live"

Du har nu mulighed for at komme med i studiet når 2. sæson af DR2 underholdningsprogrammet "Søndag Live" med hele tre gode værter og de kendte gæster, byder på en levende kombination af underholdning og indblik i aktuelle begivenheder direkte fra DR Byen.

Superheltefilm søger skoleelever.

I forbindelse med de nye optagelser til superheltefilmen Antboy 2 søges nu drenge og piger i alderen 13 år-17 år til de ledige statistroller i filmen.

Ny TV-serie søger statister

Til ny politisk satireserie for DR2 søges mænd og kvinder i alderen 25 – 50 år til statistroller som journalister, politikere og embedsmænd på Christiansborg.

Dramaterne afholder audition

Teaterforeningen søger skuespillere over 16 år til deres nye forestilling

Audition til "Legally Blonde"

Musical Viborg søger unge talenter

Cantabile 2 søger skuespillere

Professionelle søges til Lykkens Paradoks

DR søger deltagere til ny antik-quiz

DR søger folk over 18 år med viden om gamle ting til ny antik-quiz . Du skal medbringe et par ting du vil have vurderet. Skriv lidt om dig selv og send et billede samt beskrivelse af de ting, du gerne vil have med. (Husk navn, alder, erhverv, adresse samt tlf. ) til:

TV 3 søger testpublikum

Til testoptagelser af den nye TV3 comedyquiz "Stjerner på væggen" søges mænd og kvinder i alderen 14 år-100 år til at medvirke som testpublikum nu på mandag den 17. marts kl. 16.30-19.30 i Søborg. Tilmeld dig her.
[REFERENCER] - [NYHEDSBREVET] - [FAQ] - [KONTAKT]