TV3 LIKE TV SØGER  STATISTER


 

I forbindelse med optagelserne af den nye komedie "Parterapi" der skal kæmpe om seernes gunst under TV 3 Like TV ønskes følges statistroller besat:

 

A. Til  tirsdag den 21. oktober fra kl. 13.00-17.00 (senest) på Nørrebro i København søges mænd og kvinder i alderen 16 år-75 år til at medvirken i statistrollen som bankansatte samt kunder.
B. Til tirsdag den 21. oktober fra kl. 17.00-21.00 (senest) på Nørrebro i København søges slidte mænd og kvinder i alderen 30 år-100 år til at medvirke i statistrollen "bodedagæster".
C. Til onsdag den 22. oktober fra kl. 12.30-16.30 (senest) i København søges unge smarte kvinder og mænd i alderen 18 år-50 år til at medvirke som "bargæster".
D. Til torsdag den 23. oktober fra kl. 08.00-16.00 (senest) på Nørrebro i København søges slidte mænd og kvinder i alderen 30 år-100 år til at medvirke i statistrollen "bodedagæster".
E. Til torsdag den 23. oktober fra kl. 16.00-18.30 (senest) på Nørrebro i København søges stor mand i alderen 18 år-60 år til at medvirke som "motionsløber".

Passer du ind i ovenstående beskrivelse, så kan du tilmelde dig her på følgende 3 måder: 

01. Oprette dig i vores nye castingsite her: http://fjernsynet.dk/castingsheet/opret/region og send en sms med teksten #Terapi til tlf.: 22873151 (Er de allerede oprettet skal du blot sende sms)

02. Send mail med billeder, navn, adresse, alder og mobil nr til mailen: info@fjernsynet.dk Mærk venligst mailen //Terapi//

03. Tilmelde dig her nederst på siden med 3 vellignende billeder.

 

Som tak for hjælpen gives udover lidt forplejning et gavekort til en værdi af 100,00 kr til 1 gang mandagsterapi og mad under forfatter og leder af Sexolog og Parterapeut Skolen Carl Mar Møller.

Komedien "Parterapi" er skrevet af den danske stand-up komiker Christian Fuhlendorff, der også selv medvirker serien.  Blandt de medvirkende skuespillere kan der derudover nævnes Ditte Ylva Olsen, Tommy Kenter og Ali Kazim. Den instrueres af Michael Spooner.

Tilmeld dig her:

Parterapi

Feltet er påkrævet
Feltet er påkrævet
Feltet er påkrævet
Feltet er påkrævet
Feltet er påkrævet
Feltet er påkrævet
(dd.mm.åååå)Feltet er påkrævet
Feltet er påkrævet
Feltet er påkrævet
Feltet er påkrævet

Kun billeder i formatet (png, jpg og gif accepteres), den maksimale størrelse på billed upload er 5mb, hvis der uploades flere billeder er begrænsningen på den totale sum. Eksempelvis er to billeder p� 3mb for meget da 2x3mb=6mb hvilket er større en 5mb
Billede af dig selvFeltet er påkrævet
Feltet er påkrævet
Feltet er påkrævet
Feltet er påkrævet

Feltet er påkrævet