KOM TIL FEST MED SUPER 16 KORTFILMEN   'KABOOS' 

Super 16 kortfilmen 'Kaboos' ønsker følgende statistroller besat:

Til optagelser i  morgen, mandag d. 20. januar fra kl. 09.00-14.30 i København NV søges sorthåret kvinder i alle aldre til at medvirke i statistrollen som  'muslimske kvinder til bøn i moske'

Til optagelser tirsdag d. 21. januar fra kl. 09.00-17.30 ved Rådhuspladsen i København søges unge mænd og kvinder i alderen 14 år- 45 år  til at medvirke som 'festdeltagere'. Her er der ligeledes mulighed for at medvirke fra kl. 09.00-13.00 og fra kl. 12.30-17.30.

Kom i betragtning på følgende måder:

01.  Er du oprettet i fjernsynets 100 pct. gratis castingside skal du blot tilmelde dig her nederst ved trykke på knappen "Ansøg".  (Du kan også sende dit personlige castinglink eller dit ID nr til mailen: info@fjernsynet.dk  (Mærk venligst mailen //Kaboos//)

02.  Du kan sende en mail med billeder af dig selv, navn, adresse, alder og mobil nr til mailen : info@fjernsynet.dk (Mærk venligst mailen //Kaboos//)

03. Du kan også tilmelde dig ved at oprette dig i fjernsynets castingside her nederst på siden.

Som tak for hjælpen gives udover forplejning invitation til premieren på kortfilm med efterfølgende fest og dit navn kommer på rulletekterne.

Kort om historien:

I kortfilmen følger vi den 22-årige ambitiøse universitetsstuderende Amna i 72 timer.  Hun er splittet mellem  hendes iranske baggrund med en familie, der er rettroende muslimer og hendes personlige ambitioner med den frihed, de muligheder og det ansvar en opvækst i Danmark kan give.

Kort om filmen:  Kortfilmen instrues af Jahfar Muataz , produceres i samarbejde med Hyæne Film og  blandt de medvirkende skuespillere kan nævnes Amanda Radeljak, Rasmus Hammerich, Asta August og Abelone Koppel. Kaboos betyder 'mareridt' på arabisk. 

Har du oprettet dig i vores castingsite skal du logge ind for at ansøge:
Du kan gratis oprette dig i vores castingsite her.
Har du glemt din kode eller brugernavn kan du genbestille her{{event.title}}
[REFERENCER] - [NYHEDSBREVET] - [FAQ] - [KONTAKT]