NY TV 2 KRIMISERIE SØGER FODBOLDFANS

I forbindelse med optagelserne af TV  2 Charlie krimiserien "Dan Sommerdahl" søges til på tirsdag den 03. september fra kl. 15.00-20.30 i Helsingør børn, unge og voksne i alderen 13 år-100 år til at medvirke i statistollen som "Fodboldfans til fodboldkamp".

Kom i betragtning på følgende måder:

01.  Er du oprettet i fjernsynets 100 pct. gratis castingside skal du blot tilmelde dig her nederst ved trykke på knappen "Ansøg".  
(Du kan også sende dit personlige castinglink eller dit ID nr til mailen: info@fjernsynet.dk  (Mærk venligst mailen //Sommerdahl//)

02.  Du kan sende en mail med billeder af dig selv, navn, adresse, alder og mobil nr til mailen : info@fjernsynet.dk  
(Mærk venligst mailen //Sommerdahl///)

03. Du kan også tilmelde dig ved at oprette dig i fjernsynets castingside her nederst på siden.

Som tak for hjælpen gives udover forplejning et næsten valgfrit gavekort til en værdi af 200,00 kr efter endt optagelser eller et honorar på 200,00 kr. Der er siddepladser  i gode faciliteter med overdækket tribune.  Optagelserne finder sted i gåafstand fra offentlige transportmidler og der er ligeledes gratis parkering.

KORT OM KRIMISERIEN:

Peter Mygind har hovedrollen som politiefterforsker Dan Sommerdahl.  Laura Drasbæk  indtager rollen som Marianne Sommerdahl, der er chefkriminaltekniker på samme politistation som hendes mand, Dan Sommerdahl, som hun dog ønsker skilsmisse fra.

På politistationen arbejder også deres fælles kollega og ven, efterforskningsassistent Flemming Torp (André Babikian), der har været hemmeligt forelsket i Marianne siden ungdommen, og således er der skabt grundlag for et trekantsdrama, der udspiller sig  i det skjulte i en hektisk hverdag i efterforskningsafdelingen med store kriminalsager og mord, der bliver begået i den ellers så idylliske danske sommer.

Udover Peter Mygind, Laura Drasbæk og André Babikian medvirker Lotte Merete Andersen, Mathias Käki Jørgensen, Peter Gantzler, Laura Kjær, Elias Munk, Lisbet Lundquist, Julie Rudbæk og Stephanie León i gennemgående roller. Solbjørg Højfeldt, Frank Thiel, Merete Mærkedahl, Ina-Miriam Rosenbaum, Neel Rønholt, Julie Steincke, Paw Henriksen, Iben Dorner m.fl. har også roller  i denne nye krimiserie.

Krimiserien "Dan Sommerdahl" optages og foregår i Helsingør og bliver til med støtte fra Helsingør Kommune og Copenhagen Film Fund. ’Dan Sommerdahl’ produceres for TV 2 i samarbejde den internationale salgsagent Dynamic Television.

Krimiserien Dan Sommerdahl er inspireret af bestsellerforfatteren Anna Grues krimier om ’Den skaldede detektiv’.

Bemærk venligst, at har du allerede tilmeldt dig optagelserne den 03. september et andet sted end her bedes du venligst gøre det igen, og har  du allerede medvirket i Sommerdahl kan du desværre ikke medvirke igen.  "Dan Somerdahl"  går i september måned ind i afslutningen af optagelsesperioden, og  har forventet premiere i foråret 2020 hvorefter den også vil blive vist i Tyskland.

Har du oprettet dig i vores castingsite skal du logge ind for at ansøge:
Du kan gratis oprette dig i vores castingsite her.
Har du glemt din kode eller brugernavn kan du genbestille her{{event.title}}
[REFERENCER] - [NYHEDSBREVET] - [FAQ] - [KONTAKT]